Indulek Projects – Uw zekerheid inzake industriële elektriciteit


De kwaliteit van bedrijfsprocessen is onder meer sterk afhankelijk van de betrouwbaarheid van de elektrische voorzieningen. Op dat vlak hebben de klanten van Indulek Projects geen zorgen. De 19 medewerkers van de Zottegemse onderneming die geleid wordt door Hans Dupont en Bart Goossens, staan garant voor een vlekkeloze dienstverlening en bouwden sinds 2007 dan ook een trouw cliënteel op.

Wat is op vandaag de grootste uitdaging voor een specialist in industriële elektriciteit?

Hans Dupont: “De markt is geëvolueerd tot een ware prijzenslag, waarin niet iedereen zomaar kan overleven. Wie zich niet zomaar in die oorlog wil laten meeslepen, moet excelleren op vlak van kwaliteit en service. Dat zijn de kernwaarden waar wij altijd op hebben gehamerd.”

Wat verstaat Indulek onder een hoogwaardige service en kwaliteit?

“Als onze mensen na afloop van een project de deur achter zich dichttrekken, mag de klant er gerust op zijn dat alles tot in de puntjes is afgewerkt en opgeruimd. In geval van problemen, zijn wij dankzij de continuïteit van onze depannagedienst (7 dagen op 7, 24 uur op 24) heel snel ter plaatse om alles op te lossen. Wij hechten er als zaakvoerders ook veel belang aan aanwezig te zijn op werfvergaderingen, zodat we voortdurend kort op de bal kunnen spelen.”

Welke vruchten heeft Indulek, dankzij die aanpak, kunnen plukken?

“We zijn erin geslaagd een trouw cliënteel op te bouwen. Zo zijn heel wat van onze medewerkers elke dag in de weer om onder meer de elektrische tracing, het onderhoud en nieuwe installaties te verzorgen in diverse (nucleaire) elektriciteitscentrales. Daarnaast zijn we onder meer ook bij enkele vooraanstaande brouwerijen kind aan huis.”

Fiche

  • Activiteit: Indulek Projects verzorgt totaaloplossingen op vlak van industriële elektriciteit.
  • Specialisaties: het team staat onder meer in voor elektrische tracing, atex-installaties, data- en telecom infrastructuur, toegangscontrole, kabelberekening en PV installaties.
  • Actieradius: Indulek Projects is actief in heel Vlaanderen en bouwde een oerdegelijke reputatie op bij talrijke klanten in het Antwerpse havengebied, onder meer in de petrochemie.
  • Meerwaarde: ‘Klant is koning’ is er zoveel meer dan een hol cliché. Dankzij de Nederlandstalige medewerkers onderhoudt het bedrijf uitstekende contacten met alle klanten.
  • Projectmarkt: naast de opdrachten voor het trouw cliënteel, staat Indulek Projects jaarlijks ook in voor de realisatie van eenmalige projecten.

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wenst u meer informatie over onze diensten? 
Graag tot uw dienst!