Over ons

Over ons

Betrouwbare elektrische voorzieningen

De kwaliteit van bedrijfsprocessen is onder meer sterk afhankelijk van de betrouwbaarheid van de elektrische voorzieningen. Op dat vlak hebben de klanten van Indulek Projects geen zorgen.

Sinds 2007 installeren zaakvoerders Hans Dupont en Bart Goossens elektrische installaties, ze bouwden doorheen de jaren dan ook een trouw cliënteel op. Samen met de ondertussen 15 medewerkers garanderen ze een vlekkeloze dienstverlening.

Specialist in industriële elektriciteit

We zorgen voor uw totaaloplossing op vlak van industriële elektriciteit.

Onze aanpak

Wanneer onze mensen na afloop van een project de deur achter zich dichttrekken, mag je er gerust op zijn dat alles tot in de puntjes is afgewerkt en opgeruimd.

In geval van een storing of panne, zijn wij 7 dagen op 7, 24 uur op 24 beschikbaar en snel ter plaatse om uw probleem op te lossen. 

We hechten als bedrijf dan ook zeer veel belang aan het verzekeren van hoogwaardige service en kwaliteit.

Hoogwaardige service en kwaliteit

Doordat we service en kwaliteit hoog in het vaandel dragen, zijn we erin geslaagd een trouw cliënteel op te bouwen.

Zo zijn heel wat van onze medewerkers elke dag in de weer om onder meer het onderhoud en nieuwe installaties te verzorgen in diverse sectoren.

Fiche

Activiteit: Indulek Projects verzorgt totaaloplossingen op vlak van industriële elektriciteit.

Specialisaties: het team staat onder meer in voor elektrische voorzieningen, data- en glasvezel infrastructuur, elektrische tracing, KNX, kabelberekening en EV & PV installaties.

Actieradius: Indulek Projects is actief in heel Vlaanderen en bouwde een oerdegelijke reputatie op bij talrijke klanten in het Antwerpse.

Meerwaarde: ‘Klant is koning’ is er zoveel meer dan een hol cliché. Dankzij de Nederlandstalige medewerkers onderhoudt het bedrijf uitstekende contacten met alle klanten.

Projectmarkt: naast de opdrachten voor het trouw cliënteel, staat Indulek Projects jaarlijks ook in voor de realisatie van eenmalige projecten.

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wenst u meer informatie over onze diensten? 
Graag tot uw dienst!